Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگین رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: از طریق بنری که دبیر پرورشی در گروه درسی  قرار داده بود از این مسابقه اطلاع یافتم و در آن شرکت کردم.

حائز رتبه سوم مسابقات نقاشی سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه پدرم پزشک است و از ابتدای شیوع ویروس کرونا با این بیماری و وحشت سرایت آن به‌خوبی آشنا هستم، بیان کرد: از این‌رو تصمیم گرفتم با شرکت در این مسابقه از طریق نقاشی به مردم دنیا بگویم که می‌توان با حفظ فاصله اجتماعی از ابتلا به این بیماری مصون ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموز نیشابوری که در مسابقات نقاشی سازمان جهانی بهداشت در رده سنی ۱۴ الی ۱۵ سال با موضوع محافظت از خود و مردم در برابر بیماری کووید ۱۹ مقام سوم را کسب کرده بود، افزود: هدفم از شرکت در این مسابقات درواقع آگاه‌سازی هم سن و سالانم  در سراسر دنیا بود و اصلاً به کسب مقام و دریافت جایزه فکر نمی‌کردم.

رضایی که در آموزشگاه شکوفا و در رشته علوم تجربی مشغول به تحصیل است، در خصوص جایزه نقدی ۱۵۰ دلاری این  مسابقه خاطرنشان کرد: پدر و مادرم اصالتاً اهل بیرجند هستند و من قصد دارم جایزه‌ام را به دانش‌آموزان کم برخوردار روستایی در بیرجند اختصاص می‌دهم.

این دانش‌آموز نیشابوری تأکید کرد: درس‌هایم را مثل همیشه خوب می‌خوانم تا در آینده مثل پدرم پزشک متعهدی باشم تا بتوانم  به مردم کشورم خدمت کنم.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموز نیشابوری مسابقات نقاشی سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند